lørdag den 24. december 2011

Som alle i andre, har jeg haft en travl periode, men kom dog frem til fremlæggelsen den 21/12. syndetes selv det gik godt, men der er altid noget som kan gøres bedre. Hvor meget jeg får lagt ind af det jeg mangler, vides ikke i nu. Jeg har meget arbejde her mellem jul og nytår, da jeg skal have nogle fridage i forbindelse med min pædagogik opgave.
men jeg ønsker jer alle herinde en glædelig jul, samt et godt nytår.
Vi ses i det nye

2 kommentarer:

  1. Hej Annette

    Jeg har nu læst dine reflektioner i forhold til din port folio opgave. Jeg kan se at du har forholdt dig til hvad du har lært i undervisningen, men du mangler at relatere dette til læringsmålene for pædagogik og dermed synliggøre at du opfylder læringsmålene for faget.
    Med venlig hilsen
    Susanne Baumann Ravn

    SvarSlet
  2. Hej Annettte

    Tak for din mail - du skriver at du har brug for lidt mere forklaring - jvf. beskrivelsen af blog opgaven på undervisningsplanen for pædagogik:

    Blog opgave
    Indhold:
    I forbindelse med hver undervisningsgang skal I de sidste 10-15 minutter sætte jer sammen to og to, og diskuterer følgende to spørgsmål:
    Hvad har jeg lært i undervisningen? Og hvordan kan jeg koble undervisningen sammen med læringsmålene?
    Efterfølgende skal I derhjemme skrive jeres personlige refleksioner over disse to spørgsmål ind på jeres blog.

    Formål: Formålet med at I skal lave refleksionerne over læringsmålene og skrive dem ind på bloggen er at dokumenter, I opfylder de læringsmål der er for forløbet, metalæring og opfyldelse af kravet om at skrive på jeres blog. I undervisningen kaldes dette arbejde portfolio

    Det jeg så gør her på bloggen er at læse og vurdere om der overensstemmelse mellem indholdet i blogopgaven som står beskrevet ovenfor og så det du har skrevet her på bloggen og i hvilken grad du opfylder opgavens krav herunder f.eks. læringsmålene som også står beskrevet øverst på undervisningsplanen

    Hilsen
    Susanne Baumann Ravn

    SvarSlet